Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tyto informace mohou být sdíleny s inzerentními společnostmi. Používáním webu souhlasíte s použitím souborů cookies.

Nejpopulárnější kategorie
1. Nové zboží 2. ZBOŽÍ V AKCI 3. Doporučujeme
Tento druh chilli je běžný v USA a Asii. Těžko ho budete ale hledat v rámci EU. Výrobní proces je velmi jednoduchý. Čerstvé chilli papričky (zpravidla 85-90% z hotového výrobku) se rozdrtí společně se solí a nechají se kvasit po dobu 2 až 6 měsíců, popř. i déle. Výtažek z semínek, dužniny a slupky společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Chilli mash je připraven k dalšímu zpracování (vaření, filtrování a mixování / míchání). Používá se k výrobě omáček, sals, dipů, jídel, pokrmů a mnoho dalšího.

Chilli mash je ekonomicky velmi výhodný. Z jedné lahvičky se dá například vyrobit 10-20x tolik chilli omáčky.

TEKUTÁ MASH

Litujeme, ale žádný z produktů neodpovídá vašemu popisu.